Jobb förskollärare

Jobb förskollärare – sök jobb som förskollärare i hela landet
jobb förskollärare

Jobb förskollärare – är du också förskollärare och på jakt efter nytt jobb?

Vi på Förskolerekrytering.se har lång erfarenhet av jobb för förskollärare och vägleder dig till ditt drömjobb. Du kan välja att antingen söka jobb direkt på annonsen eller bevaka ditt drömjobb så kontaktar vi er mailledes när en arbetsgivare matchar din bevakning.

Få högre lön som förskollärare

Det finns en del knep du kan använda för att öka din lön. Ett är att byta jobb. Det kan räcka att endast byta arbetsgivare, men vill du öka dina chanser kan du börja löneförhandla med en ny potentiell arbetsgivare. Eftersom du säkert redan har en tjänst idag kan det vara ett bra läge då du inte har något att förlora. Tänk då på att väga in dina fördelar och motivera varför du ska ha en högre lön. Har du någon utbildning, ledarerfarenhet, stort kontaktnät eller något annat som gör dig unik? Ta med det i din kommande förhandling och presentera dessa som lönehöjande faktorer.

Jobba som förskollärare på bemanningsföretag eller fast anställd?

Du kanske har funderat på det, eller rent av gjort det i perioder, tagit uppdrag via bemanningsföretag. Vi reder ut några skillnader mellan de två olika anställningsformerna nedan.

Förskollärare på bemanningsföretag
+ Högre ersättning
+ Ditt egna schema
+ Större möjlighet att utöka ditt kontaktnät
– Kan bli svårare att klättra inom den egna organisationen
– Kan innebära att du snabbt måste flytta på dig

Fast anställd förskollärare
+ Stabilt
+ Tryggt – du vet var du ska vara samt vilken lön du får
+ Ofta bättre interna klättringsmöjligheter
+ Närmare relation till kollegor
– Ofta sämre ersättning

Är du ute efter jobb förskollärare – jobb för förskollärare i hela landet?

» Hitta lediga tjänster här

Vill du göra ett karriärbyte?
Vi tillhör ett stort nätverk av nischade jobbkanaler. Söker du jobb för lärare, rektorer, fritidspedagoger, elevassistenter och skolpersonal. Du hittar även jobb för förskollärare, förskolechefer och barnskötare på vår nischade kanal, Förskolerekrytering.se. Hitta lediga jobb för ingenjörer, byggtekniker, projektledare, elektriker och övriga tekniktjänster på vår nischade kanal, teknikrekrytering.se.
På Sjukvårdsrekrytering hittar du jobb läkare – jobb för läkare i hela Sverigejobb sjuksköterska – jobb för för sjuksköterskor i hela Sverige och jobb socialsekreterare – jobb för socialsekreterare i hela Sverige. Hitta i stället jobb Ma/NO-lärarejobb specialpedagog – jobb för specialpedagoger i hela landet, eller jobba som mark- och exploateringsingenjör, planarkitektVVS-montörpsykologtekniker, jobb förskollärare, jobb lågstadielärarejobb SvA-lärare